A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

До уваги споживачів!

Дата: 21.12.2023 14:53
Кількість переглядів: 19

До уваги споживачів!

Нажаль, час перевіряє всіх нас на міцність, посилаючи важкі випробування і саме в таких реаліях ми наближаємось до закінчення поточного року.

Деякі громадяни перебувають у пригніченому настрої, але все одно зимові свята, особливо Новий рік, люблять і чекають. Незважаючи ні на що, залишається бажання створити для рідних та близьких особливий настрій і подарувати маленькі радощі.

Це свято, як і будь яке інше, має певні традиції, які всі ми намагаємось дотриматись. Одна з таких, коли на початок Нового року необхідно розрахуватись з боргами, аби майбутній рік виявився більш вдалим.

Ми звертаємось до всіх споживачів, які мають невиконані зобов’язання перед  КП СКЕП «Сількомсервіс» з проханням вирішити питання з оплати спожитих послуг – розрахуватись з боргами, у кого вони є, повністю або укласти договір реструктуризації.

Навіть невеликі борги окремих сімей загалом негативно впливають на стабільну роботу тих підрозділів, які безпосередньо задіяні в технологічному процесі створення та забезпечення споживачів послугами.

З повагою, Адміністрація  КП СКЕП «Сількомсервіс».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу