A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

Опломбування лічильників холодної води!

Дата: 12.10.2021 09:40
Кількість переглядів: 379

   

До уваги споживачів , у кого з будь яких причин не опломбовано лічильник холодної води , будь ласка зверніться    з заявою до адміністрації підприємства СКЕП «Сількомсервіс» , для проведення реєстрації на подальше опломбування лічильників.

     Опломбування лічильника - це обов`язкова процедура після встановлення нового приладу обліку, його заміни або повторного встановлення після повірки. Тільки опломбовані лічильники вважаються введеними в експлуатацію, та  їх дані можуть прийматися для розрахунків. Наявність пломби підтверджує, що в роботу лічильника ніхто не втручався.

         Опломбування/розпломбування згідно із законодавством можуть виконати тільки наші фахівці. Замовити у нас цю послугу можна за телефонами 068-838-00-18 , 097-748-00-21, 56-77-22.

Залишити заявку на опломбування можна також під час спілкування з нашими фахівцями  через контактні групи , або особисті повідомлення Viber.

          Під час карантину ми приділяємо особливу увагу безпеці споживачів та співробітників. Всі наші працівники обов’язково носять маски та щодня вимірюють температуру, за появи ознак респіраторних захворювань вони не допускаються до роботи. Всі наші авто, якими пересуваються контролери, дезінфікуються перед і після виїзду на лінію.

         Вартість послуги опломбування лічильника холодної води складає 33,00 грн , та включає у себе виїзд контролера та саму пломбу. За бажанням споживача вартість пломби може бути включена до щомісячного розрахунку за послуги , або ви можете розрахуватись відразу з контролером.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу