A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 27.09.2021 17:18
Кількість переглядів: 184

       01.05.2021 р. набрав чинності Закон України від 03.12.2020 № 1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питань у сфері надання житлово-комунальних послуг»(далі Закон № 1060). Згідно зі змінами , внесеними Законом № 1060 до Закону України «Про житлово-комунальні послуги»(далі-Закон) , передбачено запровадження публічних договорів приєднання.

     Відповідно до п.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону договори про надання комунальних послуг , у тому числі із співвласниками багатоквартирних будинків ,які не прийняли рішення про модель організації договірних відносин з виконавцями комунальних послуг , мають бути укладені виконавцями відповідних послуг протягом двох місяців з дня набрання чинності рішенням Кабінету Міністрів України про затвердження типових публічних договорів приєднання про надання комунальних послуг.

      Для набрання чинності Публічні договори приєднання повинні бути опубліковані на сайті органів місцевого самоврядування та сайті виконавців послуг. 

Відповідно до вище вказаного публікуємо Договір-приєднання , який можна переглянути на сайті,  у розділі "Архів документв" - Договір - Публічний договір приєднання № 27-09-2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу