A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

Шановні абоненти - боржники !

Дата: 23.03.2021 12:07
Кількість переглядів: 373

 

Україна

Комунальне підприємство

"Якушинецьке сільське комунально-експлуатаційне

підприємство "Сількомсервіс" Якушинецької сільської ради

 Вінницького району Вінницької області

________________________________________________________________

 

 

Шановні абоненти – боржники!

 

      КП СКЕП «Сількомсервіс» дякує своїм сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день соціальних проблем, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за послуги водопостачання та водовідведення. Лише завдяки таким споживачам підприємство має можливість здійснювати свою господарську діяльність з безперебійного забезпечення споживачів послугами водопостачання та водовідведення.

     Протягом останніх років у державі відбулись суттєві фінансово-економічні зміни, які на фоні низької оплати праці, через підвищення цін на товари та тарифів на житлово-комунальні послуги, значно відобразились на життєвому рівні громадян.

Але, необхідно зазначити, що більшість абонентів все ж розраховується за спожиті послуги вчасно.

     КП СКЕП «Сількомсервіс» неодноразово повідомляло, що перш ніж розпочати заходи з примусового стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення активно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Абонентам-боржникам постійно направляються досудові вимоги та листи-повідомлення про наявність заборгованості та необхідність її погашення протягом запропонованих термінів.

    КП СКЕП «Сількомсервіс» розуміє, що певна кількість споживачів серед боржників немає можливості одночасно розрахуватись з накопиченою заборгованістю, оскільки ці витрати стануть непосильним навантаженням на сімейний бюджет.

Таким чином, з метою недопущення зростання заборгованості за спожиті послуги та спонукання споживачів до своєчасної оплати, а також уникнення заходів з примусового стягнення заборгованості, КП СКЕП «Сількомсервіс» нагадує про можливість укладання договорів реструктуризації.

    Абонентам-боржникам, які не бажають опинитись у переліку тих, до кого можуть бути застосовані заходи з примусового стягнення заборгованості, необхідно звернутись до офісу СКЕП «Сількомсервіс» за адресою с.Зарванці ,вул.Зарічна 4А (цокольний поверх),  для вирішення питання заборгованості одним з варіантів якої є укладання договору реструктуризації.

  Звертаємо увагу, що цей договір дозволить поступово оплачувати заборгованість, як наслідок уникнути заходів щодо обмеження надання послуг, заощадити зайві витрати родини у разі стягнення заборгованості у судовому порядку  та накладання арешту на майно.

 

З повагою, Адміністрація СКЕП «Сількомсервіс»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу