A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 19.08.2021 16:38
Кількість переглядів: 555

СКЕП «Сількомсервіс» повідомляє!

          17.08.2021р близько 18.00 на ТП №-155 (вул.Депутатська ,с.Якушинці) , яка належить АТ «Вінницяобленерго» сталася аварійна ситуація , в наслідок якої вимкнулися Арт-свердловини ,які подають воду централізованим водогоном , с.Якушинці ,  вул. Б.Хмельницького , Молодіжна , Новоселів , Незалежності , Барвінкова та Депутатська. Починаючи з 17.08.2021 року , нами як юридичною особою , неодноразово подавалися заявки на гарячу лінію електропостачання , але реакції з боку АТ «Вінницяобленерго» не було жодної!!!  Постійні відмовки….  «немає бригад», «вже виїхали», «немає заявок», «вже на місці» , ось , що ми  чули .Аргументи , такі як , у нас  люди без води , багатоповерхівки ,садочки , школа , сім’ї з дітками , одинокі пенсіонери , абсолютно не цікавили АТ «Вінницяобленерго». Разом з нами боролися з цією бездіяльністю і наші споживачі , які також обривали телефони гарячої лінії , вислухуючи все ті самі відмовки! 19.08.2021 року , близько 11 год. дня , нарешті бригада була на місці! Станом на 16.15 год.  , ситуація ще досі не вирішилась , тривають ремонтні роботи ! Як тільки відремонтують ТП-155 , водопостачання буде відновлено в повному обсязі.

  Наразі ми є заручниками ситуації , дуже не приємно коли телефонують громадяни ,які вчасно розраховуються за послуги , а ми не можемо нічого зробити , окрім того , що чекати поки свої прямі обов’язки виконають працівники АТ «Вінницяобленерго».

  Офіційно , СКЕП «Сількомсервіс» приносить свої вибачення споживачам , за ситуацію ,яка склалася ,  просимо віднестися з розумінням , ми робили все , що від нас залежить. Надіємося , що найближчим часом , ми відновимо водопостачання!

 

Адміністрація СКЕП «Сількомсервіс» .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу