A A A K K K
людям із порушенням зору
КП СКЕП "Сількомсервіс"
Якушинецької сільської ради, Вінницького р-ну, Вінницької обл.

До уваги споживачів- боржників!

Дата: 13.04.2021 14:08
Кількість переглядів: 149

До уваги споживачів- боржників!

 

    Питання забезпечення питною водою є і завжди залишатиметься актуальним. Нажаль на сьогодні надзвичайно гострою стала проблема неналежної оплати споживачами послуг з водопостачання. Стабільна робота Якушинецького КП СКЕП «Сількомсервіс»  (надалі підприємство) знаходиться у прямій залежності від рівня оплати споживачами отриманих послуг з водопостачання.

  Упродовж останніх років  утворилась значна заборгованість населення за спожиті послуги централізованого водопостачання (водовідведення). Незважаючи на неодноразові звернення з приводу необхідності своєчасної оплати, переважною більшістю споживачів приховується реальний борг за спожиту воду, ігноруються звернення.

  Слід зазначити, що значна  кількість споживачів добросовісно виконують свої обов’язки та вчасно сплачують за отримані комунальні послуги.  Але  окремі споживачі чомусь вирішили, що оплата послуг водопостачання (водовідведення)  може здійснюватись виключно за їх бажанням або не здійснюватись взагалі. Несплата за отримані послуги не дає змоги підприємству якісно та в повному обсязі виконувати свої обов’язки з надання послуг з водопостачанняСтан водопровідних мереж, в тому числі і підвідних до будинків, знаходиться у вкрай зношеному стані. Останнім часом все частіше трапляються пориви на підвідних трубопроводах. Це ставить під загрозу подальшого забезпечення водою мешканців.  Підприємством в 2021 році планується проведення часткових ремонтів водопроводів, але даний стан справ з оплатою отриманих послуг  на фоні зростання вартості матеріалів робить виконання робіт неможливим.

         Дирекція КП «Сількомсервіс»» офіційно звертається до споживачів централізованого водопостачання( водовідведення) :

  1. З метою упорядкування питань: суцільної інвентаризації абонентів, заключення договорів, погашення боргів за спожиту воду, налагодження щомісячного зняття показників лічильників та передачі показників до підприємства, терміново в індивідуальному порядку звертатися за адресою: с.Зарванці ,вул.Зарічна 4А.тел.-0432-56-77-22.
  2. У разі ігнорування даного звернення підприємство буде готувати позови до суду для примусового стягнення боргів за воду.

  Чимала кількість споживачів заборгували підприємству значну суму коштів за надані послуги.

 Надалі підприємство продовжує роботи по виявленню випадків безоблікового споживання (крадіжок) води та публікуватиме списки порушників на сторінках сайту та в місцевій пресі.

  Споживачі, які заборгували значні суми коштів, мають можливість погашати заборгованність при цьому не ускладнюючи фінансове становище своїх сімей. На нашому підприємстві діє практика укладання договорів по рестуктуризації заборгованності. Вона прийнятна для обох сторін – боржник може повертати кошти підприємству частинами, а підприємство отримує матеріальний ресурс для поліпшення своєї роботи.

       Якушинецьке  КП СКЕП «Сількомсервіс»  йде назустріч кожному, хто готовий повернути підприємству кошти, навіть частинами. Цей крок дозволить вам зменшити свої боргові зобов'язання, а підприємству забезпечити безперебійну роботу.

Адміністрація СКЕП «Сількомсервіс»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Додати послуги

Додати ще одну послугу